Cele mai îndrăgite culori folosite în designul floral în 2022

Share:

Ce este o petrecere fără un pop de culoare? Peste 80% dintre cuplurile care s-au căsătorit anul trecut au încorporat o anumită schemă de culori în nunta lor, potrivit studiului The Knot Real Weddings. Și dacă te întrebi care au fost cele mai populare culori de nuntă anul trecut, avem răspunsurile.

Auriu

Potrivit unui studiu, 36% dintre cupluri au încorporat auriul în schema de culori a nunții lor, ceea ce îl plasează pe primul loc. Albastrul închis a fost nuanța numărul unu în ultimii ani, așa că aceasta este o mare victorie pentru culoarea metalică la modă.

Pentru cuplurile care și-au amânat nunta de la un an la altul și poate dintr-un sezon în altul, auriul arată superb în orice moment al anului – în special la nunțile de toamnă, care au fost deosebit de populare în 2021 și 2022. Mai mult auriul se potrivește bine cu flori din orice combinație de culori. În plus, folosirea auriului ca o culoare de accent adaugă o notă de eleganță la orice eveniment.

Alb

 

Aspectul minimalist este la modă în acest moment, așa că nu este de mirare că albul este a doua cea mai populară culoare de nuntă, 34% dintre cupluri alegând această non-culoare. La fel ca auriul, albul se potrivește cu orice culoare, dar un designer floral talentat poate crea magie si din flori albe simple, fără a-l combina cu alte nuanțe. Albul poate fi folosit în orice anotimp sau stil de nuntă, so go for it. 

Ivory/șampanie

 

Fildeșul și șampania au ocupat locul al treilea. 33% dintre cupluri au încorporat aceste nuanțe în aranjamentele florale si decorul salii de evenimente pentru ziua cea mare. Aceste culori neutre versatile se potrivesc oriunde: de la o celebrare glam în țara minunilor de iarnă la o nuntă boho pe plajă. Sunt ușoare și luminoase ca albul, dar puțin mai blânde și mai romantice – ceea ce le face ușor de folosit de cuplurile de pretutindeni.

Albastru regal

Potrivit studiului The Knot, 32% dintre cuplurile care și-au schimbat jurămintele în 2022 au optat pentru această nuanță clasică. Iubim albastrul regal pentru că este o nuanță care se potrivește în orice anotimp și are o ”personalitate” mai puternică decât albul sau negrul.

Roz deschis

 

Rozul deschis (cunoscut și sub numele baby pink) a rămas o alegere de top pentru cupluri de-a lungul anilor și a ajuns pe locul cinci anul trecut, 30% dintre cupluri alegând această nuanță. Acest pastel drăguț este o selecție minunată pentru un eveniment ultra-romantic. Florile de nuntă roz, inclusiv trandafirii, bujorii și multe altele, se potrivesc deosebit de bine cu verdeața, cum ar fi eucaliptul, pentru un aspect luxuriant. Și în timp ce rozul deschis, pastelat este considerat de obicei o culoare de nuntă de primăvară, am folosit-o cu un efect minunat la nunțile de toamnă, vară și chiar iarnă.

Dacă vrei să discutăm despre ceea ce se poartă în design floral pentru evenimente în anul 2023, așteptăm telefonul tău la numărul: 0751 058 273

 

Be ready to be impressed by Vissary Events!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.