s

Vissary Events

Wedding Flowers

Vissary Events a apărut pentru a aduce prospețime și un plus de valoare și originalitate prin echipa specializată pe design floral pentru evenimente . Ne-am dorit de la început să fim originali și clienții noștri să fie mulțumiți, chiar surprinși de toate serviciile noastre.

Suntem o echipa tânăra , cu peste 5 ani experiență în lumea nunților . Experiența ne recomandă , dar și clienții noștri mulțumiți.

Cea mai mare satisfacție o avem atunci când pe parcursul pregătirilor și a evenimentelor , dar și la sfârșitul lor , clienții sunt mulțumiti. Ne crește inima când ni se spune:

”Totul a fost perfect , mai mult decât am visat! ”….dragilor noi pentru asta muncim! Să vă mulțumim și să vă bucurați din plin de nunta voastră!

26905977_10160011264585311_832931878_o

Alina Revnic

Consultant, Designer Florist

Wedding Stylist

*Am renunțat în urmă cu 4 ani la un simplu job de birou și a fost cel mai bun lucru pe care l-am putut face. Dintotdeauna mi-a plăcut să creez tot felul de decorațiuni , iar ideea de a începe să lucrez cu florile a venit de la sine. A fost ceva natural și pot să spun că am descoperit acea muncă pe care o fac cu toată plăcerea și multa dedicare . E munca despre care se spune că dacă o faci cu plăcere ai impresia că nu muncești niciodată.

Sunt o fire deschisă și flexibilă , mă adaptez ușor la cerințele clientului și întâlnirile de consiliere pe care le am cu clienții sunt întotdeauna bazate pe o comunicare deschisă și sinceră. Consider că relația de încredere care se construiește între mine și client pe parcursul discuțiilor este foarte importantă. Încrederea pe care o dau clientului prin faptul că totul este foarte bine organizat și va primi la timp totul așa cum își dorește , ridică povara care apasă pe umerii săi în organizarea evenimentului important din viața sa.

Așadar, îndrăznește să ne contactezi și cu siguranta vei găsi la noi exact ceea ce cauți !