Idei pentru aranjamentele florale centrale în nuanțe tomnatice

Share:

Când alegi aranjamentele florale pentru o nuntă de toamnă, ai o mulțime de opțiuni în ceea ce privește culorile și stilurile. Dar un lucru este sigur: prin toate elementele alese vei putea să creezi amintiri de neuitat pentru invitații tăi. Aranjamentele florale centrale au super puterea de a transforma întreg aspectul mesei, dar există câteva reguli de care trebuie să ții cont pentru un efect ”wow”.

Regula nr. 1 pentru aranjamentele florale centrale este să le păstrați la un nivel jos. De ce? Pentru ca oaspeții tăi să poată socializa și să ia contact cu cei de vizavi! De aici, restul depinde de tine, dar, există o serie de întrebări la care trebuie să răspunzi pentru a-ți clarifica ideile creative: lumânări sau fără lumânări? Flori roșu purpuriu sau portocaliu ars? Alege o tematică și paletele de culori tomnatice ca punct de plecare și apoi personalizează-le stilului tău.

Aranjamente florale cu frunze tomnatice

Frunzele în culori vibrante sunt o alegere pe cât de evidentă, pe atât de inspirată. Ele adaugă textură aranjamentului floral și pot fi folosite pentru a înlocui elementele de verdeață din décor.

Flori roz, adaptate nunții de toamnă

Te-ai fi gândit că florile gingașe, roz, se potrivesc într-un décor tomnatic? În combinație cu nuanța roșiatică a trandafirilor, va scoate orice aranjament floral central din anonimat.

Elemente metalice, nuanțe de cupru

 

Când vine vorba de metale, cuprul pare să întruchipeze în mod natural tot ceea ce are de oferit acest anotimp. Aceste  vaze din cupru se potrivesc de minune cu nuanțele toamnatice ale daliei, și trandafirii arămii. Vesela de cristal și accentele aurii creează un decor care exprimă opulență. 

Lumânări integrate in aranjamente florale tomatice

 

Pregătește ambianța recepției – păstrând în același timp atmosfera generală de toamnă – cu lumânări nude care oferă o lumină caldă. Adaugă un aranjament floral de toamnă format din flori de eucalipt, lisianthus, și trandafiri în nunațele pământului pentru un aranjament floral perfect. 

Avem multe alte idei care te vor ajuta să introduce invitații în atmosfera automnală. Dacă organizezi nunta în toamna anului 2023 așteptăm telefonul tău pentru a personaliza din timp decorul sălii de evenimente. 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.