buchet de toamna

Idei de buchete de mireasă pentru nunta de toamnă

Share:

Idei de buchete de mireasă pentru nunta de toamnă

Toamna este sezonul perfect pentru a sărbători frumusețea naturală, iar o nuntă de toamnă este ocazia ideală de a celebra romantismul în culori arămii. În perioada care urmează natura se va îmbrăca în culori melancolice de galben, arămiu, roșiatic, iar fructele vor picta cadrul în accente de culori intense de galben, verde și indigo.

Culorile vibrante și florile de toamnă ne inspiră mereu în crearea unor buchete originale pentru miresele care aleg acest anotimp pentru marele eveniment din viața lor.

Buchetul eclectic si sălbatic

Dacă ești adepta unui stil natural, chiar sălbatic, nepretențios, putem folosi ranunculus în culori arămii, eucalipt, trandafiri în nuanțe bej, ciocolatii și o panglică de mătase în culori tomnatice.

Buchetul romantic din flori clasice

Dacă ești o romantică incurabilă și vrei să exprimi asta și prin buchetul de mireasă am alege flori care să-ți accentueze feminitatea, în culori precum ivoire, marsala și flori precum orhidee, amaranth si trandafiri, puțin sălbatice, feminine și sensibile.

Buchetul inspirat din flori de grădină

Te inspiră o grădină tomnatică cu frunzele care foșnesc sub picioare și se împletesc într-o simfonie a culorilor? Atunci putem include frunze de toamnă în buchetul de mireasă, alături de trandafiri, ranunculus, amaranth, eucaplipt.

Buchetul organic

Dahlia este floarea care ne duce mereu cu gândul la povești de iubire trăite cu intensitate. Putem folosi dhalia de culoare roz pastel și ranunculus de un roșu intens în combinație cu ace de brad. You can’t get more autumnal than that! 😊

Mai avem multe alte idei pe care am vrea să ți le împărtășim personal, de aceea ne-ar face plăcere să stabilim o întâlnire la shop-ul nostru de pe strada Doamna Stanca, nr 1, bl 2, Parter.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.