Idei amuzante pentru nunta visurilor tale

Share:

Ai o familie mică? Un buget nu tocmai generos? Îți dorești să petreci cea mai emoționantă zi din viața ta într-un cadru intim? Nu e nevoie de o nuntă mare pentru o distracție pe cinste. Iată câteva idei amuzante care te vor ajuta să ai o petrecere de nuntă unică.

Ia în considerare o nuntă de destinație

Este prima dată când auzi despre nunta de destinație? De regulă acest tip de nuntă are loc departe de locul în care locuiți, atmosfera va fi una caldă, intimă, luxoasă, iar voi veți avea ca invitați doar cei mai apropiați prieteni și membrii din familia restrânsă.Poți organiza o nuntă de destinație la mare, în cadrul unei stațiuni și poți adopta o temă maritimă, sau o poți organiza la munte, în cadrul unei cabane selecte și poți adopta o temă boho-chic. Fiind un eveniment restrâns, vei reduce mult costurile pentru aranjamente florale, iar noi suntem pregătiți să îți decorăm nunta de destinație așa cum ai visat.

Nu ești genul de mireasă care visează la rochia albă de prințesă?

Dacă nu îți dorești să faci mare tam-tam din organizarea nunții, poți alege ca după ceremonia de la starea civilă să inviți familia și câțiva prieteni  apropiați la restaurantul tău preferat unde te vom ajuta să decorezi mesele într-un stil simplu și chic. Chiar dacă ceremonia va fi restrânsă, te poți bucura de un buchet de mireasă așa cum ai visat, format din florile care te fac fericită.

Ia în considerare o nuntă shabby-chic organizată în curtea casei

Te-ai gândit că ai putea să îți transformi curtea în locație pentru marele eveniment? Este adevărat că lista invitaților va fi mult restrânsă, dar îi vei avea aproape pe membri din familiile voastre și câțiva prieteni dragi. Într-o astfel de atmosferă intimă, aranjamentele florale și decorațiunile alese ar fi minunate într-o temă rustică. Poți alege multe plante în diferite nuanțe de verde, flori de câmp, floarea soarelui, sau poți alege chiar flori artificiale. Prețul florilor artificiale este mai mic decât al florilor naturale și sunt foarte versatile, putând fi adaptate oricărei tematici.

Poți închiria o masă lungă pe care să așezi fețe de masă shabby-chic și aranjamente florale în culori pastelate.

Nu uita de lumini! Dacă ai copaci în curte ”împodobește-i” cu luminițe și vei avea astfel și un photo corner autentic pentru pozele de seară.

Luați în calcul și locații mai puțin obișnuite?

Sunteți pasionați de bere? Poate fabrica de bere preferată este dispusă să vă găzduiască marele eveniment. Avem idei de aranjamente florale și pentru această locația mai puțin obișnuită și le putem discuta la telefon sau la shoppul nostru 😊.

Chiar dacă îți organizezi nunta într-o locație atipică, de mici dimensiuni, nu exclude aranjamentele florale pentru că sunt decorațiunile care au puterea de a induce o stare de bine și de bucurie atât ție, cât și invitaților tăi.

 

Pentru mai multe idei ne găsești la un telefon distanță: 0751 058 273

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.