Cinci lucruri pe care fiecare cuplu ar trebui să le știe înainte de prima întâlnire cu designer-ul floral

Share:

Prima discuție despre alegerea aranjamentelor florale pentru marele vostru eveniment va naște emoție și entuziasm. Este prima șansă pe care o aveți de a explora cu adevărat elementele de design care vor compune ziua nunții voastre și veți avea ocazia de a găsi idei cu o persoană care ”respiră” design-uri florale de diferite tipuri, zilnic. Înainte de a începe să aduni idei, iată câteva lucruri pe care să le ai în vedere și care te vor ajuta să plănuiești nunta.

Designer-ul floral va trebui să cunoască elementele de bază

Înainte de prima întâlnire cu designerul floral, ar fi indicat să ai setată data nunții.  Ar fi de mare ajutor dacă ai avea stabilită și locația. Acest lucru ajută floristul să rezerve data și îi dă o idee despre cum va fi nunta, atât din punct de vedere sezonier, cât și cu indicii de design ale locului de desfășurare.

Ar fi bine să ai și un buget alocat pentru design-ul floral

Prima întâlnire cu floristul te va ajuta să ai o idee mai clară despre bugetul alocat aranjamentelor florale pentru nuntă, dar ar fi indicat să stabiliți cât sunteți dispuși să cheltuiți, astfel încât să puteți avea discuții realiste despre prețuri. Acesta este un factor important pentru floriști, astfel încât să poată oferi idei cu elemente care se încadrează în buget și să abordeze concepte de design care vă plac și se potrivesc personalității voastre.

Nu este nevoie să ai fiecare detaliu pus la punct

Există o concepție greșită des întâlnită în rândul cuplurilor, conform căreia trebuie să meargă la întâlnirile de design cu un dosar plin de imagini tipărite sau cu planșe luate de pe Pinterest, dar acest lucru este adesea inutil pentru întregul proces. În schimb, concentrați-vă pe ceea ce vă place cel mai mult și explicați de ce. Este în regulă dacă nu vă place un design floral în totalitate, dar este util să identificați ceea ce vă place, cum ar fi culoarea, textura, forma sau vaza.

Faceți propriile cercetări înainte de a vă întâlni cu designer-ul floral

Vă sfătuim să vă întâlniți cu floriști a căror muncă vă place, cineva în care aveți încredere și care va da viață viziunii voastre. Înainte de a vă întâlni cu un florist, faceți suficiente cercetări pentru a vă familiariza cu munca lor, astfel încât să știți în ce stil lucrează și să nu simtă că îi puneți mereu experiența la îndoială. În era rețelelor de socializare și a internetului, portofoliul designer-ului floral este mereu la îndemână.

Profitați de acest timp pentru a pune întrebări

Prima întâlnire cu floristul este o ocazie excelentă pentru a afla mai multe despre procesul lui de lucru. Va trebui să participați împreună la vizite la fața locului? Floristul ales are un program de lucru clar? Cât de des va trebui să comunicați? Stabilirea unei strategii pentru modul în care veți lucra cel mai bine împreună poate fi benefică atât pentru voi, cât și pentru designer-ul floral cu care veți lucra.

Sunteți pregătiți să stabilim prima întâlnire? Ne auzim la numărul de telefon: 0751 058 273

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.