buchet mireasa

Ce dimensiune ar trebui să aleg pentru buchetul de mireasă?

Share:

Au început emoțiile organizării? Organizarea unei nunți e departe de a fi ușoară, nu-i așa? Există mai mulți factori care trebuie luați în considerare atunci când decizi elementele pe care vrei să le incluzi în design-ul floral: stil, culori, tipuri de flori, verdeață, texturi, dimensiuni. Iar atunci când te gândești la buchetul de mireasă vei vrea ca visele tale din copilărie să se împlinească, iar buchetul să fie un simbol al perfecțiunii.

Cum alegi dimensiunea potrivită pentru buchetul de mireasă?

Există câteva întrebări care te-ar putea ajuta să alegi un buchet care să ți se potrivească și ca dimensiune, nu numai ca și stil:

Câte dimensiuni de buchet de mireasa exista?

Nu există o regulă stabilită , ”scrisă în piatră”.  Buchetele de nuntă pot varia de la o dimensiune mai mică, de 17 cm până la 30 cm lățime și o lungime de până la 50 cm.

De regulă, buchetul de mireasă pentru cununia religioasă este mai mare decât cel pentru cununia civilă, dar și acest aspect este influențat de cât de mult vrei să ieși în evidență.

Care este stilul care simti ca te reprezinta?

De-a lungul întâlnirilor noastre cu miresele am învățat că acestea chiar își fac temele și la prima noastră discuție știu deja ce stil le reprezintă. (mulțumim fotografiilor de pe Pinterest 😊)

Prin urmare, un buchet de mireasă rustic, boho-chic va fi de dimensiuni mai mari, pe când un buchet clasic, elegant, va avea dimensiuni mai mici. Stilul influențează în mare măsură și dimensiunea buchetului de mireasă.

Ce feluri de flori si ce tonuri vei folosi în decorul salii de evenimente?

Tipurile de flori și opțiunile de culoare sunt alți factori care influențează dimensiunea buchetului de mireasă.

Unele mirese își doresc ca buchetul de mireasă să includă flori din decorul floral al sălii de evenimente pentru a creea un efect unitar, pe când altele își doresc un buchet de mireasă cu totul aparte, care să iasă in evidență. Indiferent de alegere, vei găsi mereu soluția personalizată la noi.

Cum este rochia ta de mireasa?

Există o regulă nescrisă, dar universal acceptată: cu cât rochia de mireasă este mai voluminoasă, cu atât buchetul trebuie să fie mai mare. De ce? În caz contrar, buchetul și-ar pierde farmecul printre materialul rochiei. Stilul rochiei este și el important. Dacă ai ales o rochie mai încărcată, cu modele decorative sau multă dantelă, un buchet în culori clasice este de preferat.

Dacă ai îndoieli și îți este greu să iei decizii în legătură cu decorul floral, dă-ne un telefon și rezolvăm orice dilemă cu iz de floare: 0751 058 273

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.