Aranjamente de iarnă – inspiratie pentru bucuria familiei tale

Share:

Fiecare familie are propriile tradiții de Crăciun, iar ceea ce am remarcat noi este că pandemia nu a schimbat doar modul în care sărbătorim ci și modul în care ne decorăm sărbătorile. Decorul tradițional, roșu și verde, cu accente jucăușe este încă foarte îndrăgit de familiile iubitoare de decoruri tradiționale. Alte familii, mai moderne vor opta pentru accente boho-chic, naunțe de maro, auriu estompat, roz pudrat.

Ce noroc să avem de unde alege și să ne exprimăm personalitățile atât de diferite prin aranjamentele de iarnă!

Cu atât de multe posibilități, suntem de nerăbdători să vă prezentăm ideile noastre de aranjamente pentru Crăciun:

Clasic cu un strop de magie 

Roșul și verdele rămân aproape de inima noastră de Crăciun indiferent de trendurile în design-ul floral. Această paletă de culori este deja o emblemă a sărbătorilor de iarnă, purtându-ne pe o pantă a nostalgiei, a amintirilor din copilărie. 

Bradul de Crăciun reinterpretat

Dacă iubești elementele naturale și tonurile pământii, acest brad de Craciun îți va lumina sărbătorile de iarnă. Scorțișoara, alunele de pădure, portocala , globuri în nunțe siderafate de gold, toate așezate cu migală pe crenguțe de brad Nobilis Blue, foarte rezistent, vor da tonul unei noi tradiții de Crăciun.

Coronițele de Crăciun care fac impresie

Fie că le alegi pentru casa ta, o faci cadou prietenilor sau decizi să înseninezi ziua angajaților încă de la primele ore geroase de iarnă, coronițele de Crăciun știu să facă impresie.

Nimic nu ne introduce în atmofera de iarnă mai cu succes decât o coroniță atent lucrată, cu elemente care ne reprezintă și ne trezesc nostalgii.

Deja ai recunoscut crenguțele de brad Nobilis Blue care îți vor ține companie la fel de verzi pe toată durata sărbătorilor de iarnă.

Am pregătit variante de coronițe clasice sau mai moderne, în nuanțe de roz. Poți alege ce model ți se potrivește de aici. 

Aranjamentele de iarnă cu lumânări

Lumânarea a devenit și ea emblematică pentru sărbătorile de iarnă și sunt incluse în special în aranjamentele pentru masă.

Noi ne-am jucat cu culori, globuri, crenguțe de brad și nuanțe diferite de lumânări, de la alb până la negru și sperăm că am reușit să creem aranjamente pentru masa de Crăciun în jurul cărora familia ta își va face noi amintiri. 

Te site-ul nostru la secțiunea Crăciun vei găsi modele variate de aranjamente de Crăciun din care îl poți alege pe cel potrivit pentru tine și cei dragi.

Te sfătuim să faci această alegere din timp, prin precomandă pe site-ul nostru sau la telefon: 0751 058 273

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.