aranjamente flori artificiale nunta

5 greșeli des întâlnite atunci când alegi aranjamentele florale pentru nuntă

Share:

Dintre toate elementele decorative folosite pentru a înfrumuseța ziua nunții, florile sunt unele dintre cele mai importante. Fie că este vorba de un photo corner în forme geometrice scos în evidență de flori de sezon sau de sortimente de flori îndrăznețe sau clasice alese pentru prezidiu și mesele invitaților, florile au puterea de a ”da viață” oricărui  eveniment și de a-l transforma într-o locație luxuriantă de poveste. De la trandafirii clasici la orhideele care atrag privirile, aranjamentele florale lucrate cu migală vor adăuga culoare, textură și vitalitate celei mai importante zile din viața ta.

Cu toate acestea, florile alese nepotrivit pentru nunta ta pot da peste cap întreaga atmosferă. De aceea, îți vom spune care sunt cele mai frecvente capcane în care cad tinerii miri atunci când aleg aranjamentele florale.

Nu țin cont de florile de sezon

Dacă alegi flori din extra sezon, bugetul alocat aranjamentelor florale va crește mult. Ai încredere în designer-ul floral și ascultă ce alternative are de oferit. Acesta va ști să păstreze textura și look-ul la care visezi, fără a face rabat la estetică. Vei ieși cu siguranță mai câștigată.

Sunt obsedați de ceea ce e la modă

Nu e nimic greșit în a urma tendințele din design-ul floral, dar nu trebuie să uiți de autenticitate. Prin aranjamentele florale alese pentru nunta voastră vei spune povestea voastră de iubire și îi vei lăsa și pe invitați să-ți vadă o părticică din gusturile estetice. Dacă vrei să salvezi energie și buget, alege ce îți place și ți se potrivește, nu doar ce se poartă.

Folosesc prea multe tipuri de flori

Unele cupluri cred că dacă aleg o varietate mai mare de flori, efectul vizual va fi mai spectaculos. Dar supraîncărcarea aranjamentelor florale poate fi copleșitoare pentru invitații tăi. De aceea, recomandăm să păstrezi lucrurile cât mai simple. Noi vom ști cum să ne ”jucăm” cu texturi, culori, înălțimi, tipuri de flori pentru a avea un rezultat final sofisticat.

Au așteptări nerealiste

Alege acel ceva care vă caracterizează ca și cuplu și stabilește clar bugetul în care doriți să vă încadrați. Pozele de pe Pinterest sunt minunate, dar nu porni la drum în organizare cu ideea că vei putea recreea totul 100%. În schimb, putem adapta sursele de inspirație la personalitatea și bugetul vostru.

Nu țin cont de locul de defășurare al evenimentului

Sala în care se desfășoară evenimentul trebuie să se completeze cu aranjamentele florale și de aceea ar fi indicat să se țină cont de arhitectură, culori, dacă evenimentul are loc în natură sau în interior.  Doar ținând cont de aceste aspecte putem creea un aspect atemporal și rafinat.  

Dacă nu vrei să cazi în capcană când alegi florile pentru decorul nunții tale, ne găsești la numărul de telefon: 0751 058 273

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.